logo

Duang Dee

Traditionele Thaise Massage in Almere-Haven

Behandelingen


blog

Traditionele thaise massage

De Traditionele Thaise massage is van oorsprong een vrij stevige massagevorm waarbij de energiebanen met handen, voeten, knieën en ellebogen worden gemasseerd. Blokkades worden hierbij opgeheven en de levensenergie krijgt hierbij weer de gelegenheid om door het gehele lichaam te stromen. Recente blokkades, langdurige of chronische klachten laten zich het beste behandelen door deze massagevorm.
blog

Thaise oliemassage

Deze Thaise massage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Door het gebruik van olie, met natuurzuivere etherische bestanddelen, heeft deze behandeling een dubbele ontspannende werking. De geur van de (aromatische) olie kan zelfs een helende werking op de geest hebben. U kiest voor deze massage als u tot rust wilt komen en wilt ontspannen.
blog

Thaise voetmassage

Uw voeten dragen uw lichaam en vereisen daarom specifieke aandacht. De voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om deze op te warmen gevolgd door lichte knedingen. Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien.
blog

Tok Sen massage

Tok Sen Massage is een traditionele therapeutische massagetechniek die is ontstaan in het noorden van Thailand, specifiek in het Lanna koninkrijk waarvan Chiang Mai de laatste hoofdstad was. Met behulp van de houten hamer en wig worden langs de sen getikt met een stabiel staccato ritme. De snelheid van het hameren is ongeveer 2 slagen per seconde. Het ritme is hypnotisch en synchroon om in een staat van meditatie te komen. Beloofde voordelen die worden geadverteerd zijn pijnverlichting, verbeterde bloedcirculatie, verwijderen van energieblokkades en verlichting van pijnlijke pezen, beknelde zenuwen en gevoelloosheid.
blog

Thaise kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage, ook wel Thai Herbal Massage genoemd is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden.Door de werking van de kruiden, de heerlijke warmte en de scrubbende werking van de kruidenstempels wordt je geest heerlijk ontspannen en lichaam goed gereinigd en doorbloed. De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen vlugger en gemakkelijker afgevoerd worden.

Een kruidenstempelmassage dient niet alleen voor ontspanning, maar ook als hulp voor stressvolle momenten. Deze massage geeft de nodige energie om de problemen aan te pakken. Kruidenstempelmassage neemt de zorgen weg van de ziel, helpt tegen stress en wijst de weg naar innerlijke balans. Kruidenstempelmassage geeft schoonheid en genot.
blog

Rug-, nek- en schoudermassage

De rug, nek en schouders zijn gebieden waar veel spanningsklachten voorkomen. Hier worden spanningen vastgehouden bij psychische of fysieke overbelasting. Door stress, bijvoorbeeld in uw relatie of op uw werk, kunt u letterlijk ‘een last op uw schouders dragen’. Ook gespannen en veel achter de computer zitten kan zorgen voor vastzittende nek- en schouderspieren. Dit kan vervelende pijnklachten en hoofdpijn veroorzaken.

Een rug-, nek- en schoudermassage is een fijne manier om deze spanning te verlichten. Uw spieren worden vakkundig los gemasseerd, zodat de energie weer kan doorstromen en blokkades in de spieren worden opgeheven. Pijn, stress en hoofdpijn verdwijnen of verminderen.

De rug-, nek-, schoudermassage zorgt ervoor dat je je lichamelijk en geestelijk weer heerlijk kunt ontspannen.

Maak snel en gemakkelijk een online afspraak