logo

Duang Dee

Traditionele Thaise Massage in Almere-Haven

Behandelingen


blog

Traditionele thaise massage

De Traditionele Thaise massage is van oorsprong een vrij stevige massagevorm waarbij de energiebanen met handen, voeten, knieën en ellebogen worden gemasseerd. Blokkades worden hierbij opgeheven en de levensenergie krijgt hierbij weer de gelegenheid om door het gehele lichaam te stromen. Recente blokkades, langdurige of chronische klachten laten zich het beste behandelen door deze massagevorm.
blog

Thaise oliemassage

Deze Thaise massage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Door het gebruik van olie, met natuurzuivere etherische bestanddelen, heeft deze behandeling een dubbele ontspannende werking. De geur van de (aromatische) olie kan zelfs een helende werking op de geest hebben. U kiest voor deze massage als u tot rust wilt komen en wilt ontspannen.
blog

Thaise voetmassage

Uw voeten dragen uw lichaam en vereisen daarom specifieke aandacht. De voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om deze op te warmen gevolgd door lichte knedingen. Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien.
blog

Rug-, nek- en schoudermassage

De rug, nek en schouders zijn gebieden waar veel spanningsklachten voorkomen. Hier worden spanningen vastgehouden bij psychische of fysieke overbelasting. Door stress, bijvoorbeeld in uw relatie of op uw werk, kunt u letterlijk ‘een last op uw schouders dragen’. Ook gespannen en veel achter de computer zitten kan zorgen voor vastzittende nek- en schouderspieren. Dit kan vervelende pijnklachten en hoofdpijn veroorzaken.

Een rug-, nek- en schoudermassage is een fijne manier om deze spanning te verlichten. Uw spieren worden vakkundig los gemasseerd, zodat de energie weer kan doorstromen en blokkades in de spieren worden opgeheven. Pijn, stress en hoofdpijn verdwijnen of verminderen.

De rug-, nek-, schoudermassage zorgt ervoor dat je je lichamelijk en geestelijk weer heerlijk kunt ontspannen.